NIEUW

Duo Single Diners en Lesbisch speeddaten Utrecht

samen met vriend of vriendin vernieuwend speeddaten in Utrecht tijdens een zes gangen diner

Duo Single Diner – 12 sept – 30-45 jr. – Utrecht

Koop hier je ticket
Beschikbaar
Beschikbaar

Algemene Informatie

Datum: 2021-09-12 19:15:00

Leeftijdsgroep: 30-45 jaar

Provincie: Utrecht

Locatie: Carlton President Hotel, Floraweg 25, Utrecht, Nederland

Koop hier je ticket

2021-09-12 19:15:00Carlton President Hotel, Floraweg 25, Utrecht, NederlandCarlton President Hotel, Floraweg 25, Utrecht, Nederland

12 september 2021 19:15 – 22:00 Utrecht DUO SINGLE DINER – vernieuwend Speeddaten in Utrecht Speeddaten in Utrecht kun je nu ook samen doen! Wil je liever samen met een vriend of vriendin meedoen met een speeddate in Utrecht en eens iets nieuws proberen, dan is een Duo Single Diner iets voor jou. Je boekt ieder […]

12 september 2021 19:15 – 22:00 Utrecht

DUO SINGLE DINER – vernieuwend Speeddaten in Utrecht

Speeddaten in Utrecht kun je nu ook samen doen! Wil je liever samen met een vriend of vriendin meedoen met een speeddate in Utrecht en eens iets nieuws proberen, dan is een Duo Single Diner iets voor jou. Je boekt ieder een ticket en geeft aan (in het afrekenveld) met wie je een duo vormt. Tijdens dit speeddate Diner Event spreek je als Duo, 6 andere duo’s. Je date dus met 12 andere deelnemers. Het diner bestaat uit zes (eenvoudige – niet te zware) gangen of kan in buffetvorm zijn waarbij jullie zes keer voor een gang naar het buffet gaan.

Na elke gang schuiven de heren duo’s een tafel door en daten dan vervolgens met twee andere deelnemers. Je zit dus maximaal met vier personen aan een tafel. I.v.m. Covid-19 is de tafelopstelling zo ingericht dat je zowel van je vriend of vriendin als ook van het andere Duo anderhalve meter afstand kunt houden. Alles onder begeleiding van onze Search4Love hostess. Je ontmoet en spreekt face to face een hoop verschillende mensen.

SPEEDDATE UTRECHT – DUO SINGLE DINER – INCLUSIEF DRANKJE EN HAPJES

De incheck start om 18:45 uur en je krijgt bij binnenkomst een welkomstdrankje van ons. Na een korte en duidelijk uitleg start om 19:15 uur het speeddaten en heb je steeds een date met een ander duo van 20 minuten waarna je vervolgens doorschuift naar de volgende speeddate tafel. Na elke speeddate geef je op je speeddate kaart aan of er wel of geen klik was met een van de andere deelnemers van het andere duo.

Aan het einde van de avond, (of de volgende dag i.v.m. eindtijd 22:00 uur) krijg je de uitslag met je matches (als er een wederzijdse klik is) en om 22:00 uur eindigt het speeddate Event en kun je nog gezellig na kletsen en wat drinken (afhankelijk van de Covid-19 regels).

Het wordt zeker een gezellig avondje uit incl. diner! Nog vragen, kijk dan op veel gestelde vragen.

* LET OP: TICKET PRIJS IS PER PERSOON – je dient beiden apart je ticket te boeken.

Speeddating Utrecht – Bij een Search4Love Single Duo Diner krijg je:

  • De beste prijs voor je ticket
  • Niet goed, geld terug garantie!
  • GRATIS welkomstdrankje
  • Een zes gangen diner
  • De mooiste en gezelligste locaties
  • Professionele begeleiding door onze hostess
  • Dezelfde avond al je match uitslag
  • Gratis annuleren mogelijk (tot 5 dagen voor het event)